50Plus Mobiel

50Plus Mobiel: Goedkoopste Sim-Only Abonnementen

50Plus Mobiel: Ben je op zoek naar een nieuwe telecomaanbieder die het leuker en makkelijker voor jou maakt? Dan is 50 Plus Mobiel wellicht de provider die je zoekt. Of je nu 50-plusser bent of niet, iedereen is welkom bij 50Plus Mobiel. De jongste Nederlandse telecomaanbieder richt zich vooral op 50-plussers die graag wat extra ondersteuning willen bij het gebruik van hun mobiele telefoon.

Klik hier voor alle 50Plus Mobiel abonnementen.

Losse toestellen en abonnementen op maat

Bij 50Plus Mobiel kun je terecht voor zowel losse toestellen als telefoons in combinatie met een abonnement. Met de Belsimpel Methode™ zorgt 50Plus Mobiel ervoor dat je altijd het toestel vindt dat bij jou past. De provider heeft al meer dan 1 miljoen tevreden klanten, dus je bent bij 50Plus Mobiel in goede handen.

Extra services en bundels op maat

50Plus Mobiel biedt meer dan alleen telefoons en abonnementen. De telecomaanbieder onderscheidt zich met extra services, zoals PC-hulp en handige hulpvideo’s. Zo kun je bijvoorbeeld leren hoe je jouw mobiele telefoon het beste kunt gebruiken. Bij 50Plus Mobiel kun je ook kiezen uit verschillende bundels, afhankelijk van je eigen behoeften. Van slechts 100 belminuten tot onbeperkt bellen en sms’en en van 1000 MB internet tot maar liefst 12500 MB. Zo vind je altijd een bundel die past bij jouw persoonlijke gebruik.

Voordelige Sim Only-abonnementen

Met een Sim Only-abonnement van 50Plus Mobiel kun je voordelig bellen, sms’en en mobiel internetten. Dreig je door je bundel heen te gaan? Dan kun je gemakkelijk en voordelig je bundel verhogen. Bij 50 Plus Mobiel vind je dus niet alleen de juiste telefoon en het juiste abonnement, maar ook de extra ondersteuning en service die je nodig hebt.

Tijdelijk mega aanbod: gratis onbeperkt bellen en sms’en op jouw Sim Only!

Profiteer nu tijdelijk van een mega aanbod bij 50Plus Mobiel: gratis onbeperkt bellen en sms’en op jouw Sim Only! Zo kun je nog voordeliger gebruik maken van jouw mobiele telefoon.

Mobiel kiezen

Als je 50 jaar of ouder bent en op zoek bent naar een mobiele telefoon, zijn er veel opties beschikbaar die speciaal zijn ontworpen voor jouw behoeften. Hieronder zijn enkele dingen waar je rekening mee kunt houden bij het kiezen van een mobiel:

Klik hier en vergelijk alle gsm abonnementen.


  • Schermgrootte: Kies een mobiel met een scherm dat groot genoeg is om tekst en afbeeldingen goed te kunnen zien, maar niet te groot om gemakkelijk vast te houden. Een scherm van 5-6 inch is over het algemeen een goede keuze.
  • Bediening: Overweeg een mobiel met een eenvoudige bediening. Bijvoorbeeld, mobielen met fysieke knoppen in plaats van alleen een touchscreen zijn gemakkelijker te gebruiken voor mensen met grote vingers of verminderde motorische vaardigheden.
  • Batterijduur: Kies een mobiel met een batterij die lang meegaat. Dit is handig als je niet altijd in de buurt bent van een stopcontact om je mobiel op te laden.
  • Gehoorapparaat compatibiliteit: Als je een gehoorapparaat draagt, zoek dan naar een mobiel met een M4/T4-rating. Dit betekent dat de mobiel compatibel is met gehoorapparaten.
  • Toegankelijkheidsfuncties: Sommige mobielen hebben toegankelijkheidsfuncties zoals vergrotingsopties voor tekst en kleuren, tekst-naar-spraak-functies, enzovoort. Deze functies kunnen het gemakkelijker maken om de mobiel te gebruiken als je moeite hebt met het zien of horen.
  • Eenvoudig te gebruiken interface: Overweeg een mobiel met een eenvoudig te gebruiken interface. Sommige mobiele fabrikanten bieden speciale interfaces aan die zijn ontworpen voor oudere gebruikers, met eenvoudige pictogrammen en duidelijke navigatie.
  • Klantenservice: Zorg ervoor dat je mobiele provider goede klantenservice biedt en ondersteuning biedt als je vragen hebt over je mobiel of hulp nodig hebt bij het oplossen van problemen.
  • Er zijn veel opties beschikbaar voor 50-plussers die een mobiele telefoon zoeken. Het is belangrijk om rekening te houden met jouw specifieke behoeften en te zoeken naar een mobiel die eenvoudig te gebruiken is en bij jou past.

Meest gestelde vragen over 50+ Mobiel

Wat is 50Plus Mobiel?

50Plus Mobiel is een Nederlandse telecomaanbieder die zich richt op 50-plussers die graag wat extra ondersteuning willen bij het gebruik van hun mobiele telefoon.

Wat voor abonnementen biedt 50 Plus Mobiel aan?

Bij 50Plus Mobiel kun je terecht voor verschillende abonnementen, van sim only tot abonnementen met een toestel. Je kunt kiezen uit verschillende bundels, afhankelijk van je eigen behoeften.

Kan ik als niet-50-plusser ook klant worden bij 50 Plus Mobiel?

Ja, iedereen is welkom bij 50Plus Mobiel. De telecomaanbieder richt zich vooral op 50-plussers, maar ook jongere mensen kunnen klant worden.

Wat voor extra services biedt 50 Plus Mobiel aan?

50Plus Mobiel onderscheidt zich met extra services, zoals PC-hulp en handige hulpvideo’s. Ook kun je bij 50Plus Mobiel terecht voor persoonlijk advies en ondersteuning.

Wat is de Belsimpel Methode?

De Belsimpel Methode is een unieke manier van advies geven, waarbij er gekeken wordt naar jouw persoonlijke wensen en behoeften. Op basis daarvan wordt er een toestel gekozen dat bij jou past.

Kan ik mijn bundel bij 50Plus Mobiel tussentijds aanpassen?

Ja, bij 50Plus Mobiel kun je gemakkelijk en voordelig je bundel aanpassen als je dreigt door je bundel heen te gaan. Zo betaal je nooit te veel.

Is 50Plus Mobiel goedkoper dan andere telecomaanbieders?

Bij 50Plus Mobiel vind je scherpe tarieven voor abonnementen en losse toestellen. Of 50Plus Mobiel goedkoper is dan andere telecomaanbieders, hangt af van je persoonlijke wensen en behoeften.

Hoe kan ik klant worden bij 50+ Mobiel?

Je kunt eenvoudig klant worden bij 50Plus Mobiel door een abonnement af te sluiten op de website. Ook kun je langskomen in een van de winkels van 50Plus Mobiel.

Kan ik mijn huidige nummer behouden als ik overstap naar 50Plus Mobiel?

Ja, het is mogelijk om je huidige nummer te behouden als je overstapt naar 50Plus Mobiel. Dit kun je aangeven bij het afsluiten van je abonnement.

Wat als ik problemen heb met mijn telefoon of abonnement?

Bij 50Plus Mobiel kun je terecht voor persoonlijk advies en ondersteuning. Als je problemen hebt met je telefoon of abonnement, kun je contact opnemen met de klantenservice van 50Plus Mobiel.

Scroll naar boven