Budget Mobiel


Budget Mobiel is een Nederlands telecommunicatiebedrijf dat mobiele sim-only en alles-in-één pakketten aanbiedt tegen betaalbare prijzen. Het bedrijf staat bekend om zijn eenvoudige, transparante en voordelige diensten. In dit artikel zullen we ons richten op Budget Mobiel’s Sim-Only Mobiel abonnementen en alles-in-één pakketten.

Budget Sim-Only

Budget Mobiel biedt het goedkoopste Sim Only abonnement aan vanaf € 7,50 per maand. Het is de ideale optie als je op zoek bent naar een betaalbaar Sim Only abonnement. Het Budget Mobiel Basis abonnement biedt 7 GB internet en onbeperkt bellen en sms’en. Voor de eerste 4 maanden betaal je slechts € 7,50 per maand. Als je onbeperkt internet wilt, kies dan voor het Budget Mobiel Onbeperkt abonnement. Voor de eerste 4 maanden betaal je slechts € 10 per maand en je krijgt onbeperkt data, bellen en sms’en.

Bij Budget Mobiel maken we gebruik van het KPN-netwerk, wat betrouwbaar en stabiel is. We hebben twee sim only abonnementen: Budget Mobiel Onbeperkt en Budget Mobiel Basis. Het Budget Mobiel Onbeperkt abonnement biedt onbeperkt bellen en sms’en, onbeperkt data in Nederland en 17 GB in de EU, en kost vanaf € 10 per maand. Het Budget Mobiel Basis abonnement biedt onbeperkt bellen en sms’en, 7 GB data in Nederland en de EU, en kost vanaf € 7,50 per maand.

Bij Budget Mobiel houden we het graag eenvoudig. We bieden twee sim only abonnementen aan en je kunt kiezen tussen een looptijd van 1 of 2 jaar. Als je kiest voor een abonnement van 1 of 2 jaar, profiteer je van extra voordelen. Vergelijk onze abonnementen en kies het abonnement dat het beste bij je past!

Klik hier voor alle budget sim-only abonnementen

Budget Mobiel

Budget Mobiel biedt niet alleen voordelige sim only abonnementen, maar ook de mogelijkheid om een nieuwe telefoon aan te schaffen bij OPPO met mooie kortingen. Als je een 1- of 2-jarig abonnement afsluit bij Budget Mobiel, kun je tot wel € 80,- korting krijgen op een nieuwe telefoon van OPPO.

Bij OPPO heb je de keuze uit verschillende telefoons, met verschillende specialiteiten en prijscategorieën. Of je nu op zoek bent naar een high-end toestel met de nieuwste functies, of juist een budgetvriendelijk model wilt, bij OPPO vind je gegarandeerd een telefoon die bij jou past.

Het aanschaffen van een nieuwe telefoon bij OPPO via Budget Mobiel is zeer eenvoudig. Je selecteert gewoon de gewenste telefoon en voegt deze toe aan je winkelmandje. De korting wordt automatisch verrekend, waardoor je direct kunt profiteren van een scherpe prijs.

Dus, als je op zoek bent naar een voordelig sim only abonnement én een nieuwe telefoon wilt aanschaffen, is Budget Mobiel de juiste keuze voor jou. Met de aantrekkelijke kortingen op OPPO-telefoons en het betrouwbare KPN-netwerk, ben je verzekerd van een goede deal.

Klik hier voor alle Budget Mobiel abonnementen

Alles-in-één pakketten

Naast mobiele abonnementen biedt Budget Mobiel ook alles-in-één pakketten aan onder de naam Budget Alles-in-1. Deze pakketten omvatten internet, televisie en vaste telefonie. Er zijn drie verschillende pakketten beschikbaar: Budget Alles-in-1 Basis, Budget Alles-in-1 Extra en Budget Alles-in-1 Max.

Basis

Budget Alles-in-1 Basis biedt internet met een downloadsnelheid van 50 Mbps, een basispakket van televisiezenders en vaste telefonie met onbeperkt bellen naar vaste nummers in Nederland voor €35 per maand.

Extra 

Budget Alles-in-1 Extra biedt internet met een downloadsnelheid van 100 Mbps, een uitgebreid televisiepakket en vaste telefonie met onbeperkt bellen naar zowel vaste als mobiele nummers in Nederland voor €45 per maand.

Max

Budget Alles-in-1 Max biedt internet met een downloadsnelheid van 500 Mbps, een uitgebreid televisiepakket en vaste telefonie met onbeperkt bellen naar zowel vaste als mobiele nummers in Nederland voor €60 per maand.

Een ander voordeel van het kiezen van een alles-in-één pakket van Budget Mobiel is dat je profiteert van een combikorting wanneer je ook een mobiel abonnement bij hen hebt afgesloten. Dit kan oplopen tot €17,50 per maand.

Combikorting

Budget Mobiel is een betrouwbare en voordelige aanbieder van mobiele en alles-in-één diensten in Nederland. Met hun sim-only mobiele abonnementen en alles-in-één pakketten bieden ze flexibele en betaalbare oplossingen voor consumenten die op zoek zijn naar een eenvoudige en transparante service zonder onnodige extra kosten. Als je op zoek bent naar een voordelige provider voor je mobiele en thuisdiensten, dan is Budget Mobiel zeker een overweging waard

Klik hier voor alle Budget alles-in-1 pakketten


Veelgestelde vragen over Budget Mobiel

Wat is Budget Mobiel?

Budget Mobiel is een telecomprovider die Sim-Only mobiele abonnementen aanbiedt met onbeperkte data, bellen en sms’en tegen een scherpe prijs. Het is een dochteronderneming van Budget Thuis, dat ook energie- en alles-in-één-pakketten aanbiedt.

Welke netwerken gebruikt Budget Mobiel?

Budget Mobiel maakt gebruik van het netwerk van KPN, wat betekent dat de dekking en de kwaliteit van de diensten betrouwbaar zijn.

Hoe kan ik me aanmelden voor een Budget Mobiel Sim-Only abonnement?

Om je aan te melden voor een Budget Mobiel Sim-Only abonnement, kun je naar de website van Budget Mobiel gaan en het gewenste abonnement kiezen. Vervolgens vul je je persoonlijke gegevens in en kies je een betalingsmethode. Als je overstapt van een andere provider, kun je gebruik maken van nummerbehoud.

Biedt Budget Mobiel ook alles-in-één-pakketten aan?

Ja, Budget Thuis biedt alles-in-één-pakketten aan, waaronder internet, tv en telefonie. Je kunt deze pakketten combineren met een Budget Mobiel Sim-Only abonnement om te profiteren van extra korting.

Kan ik mijn contract bij Budget Mobiel opzeggen?

Ja, je kunt je contract bij Budget Mobiel op elk gewenst moment opzeggen. Als je een contract voor bepaalde tijd hebt afgesloten, kan er echter wel een boete in rekening worden gebracht. Als je je contract opzegt, moet je ook rekening houden met de opzegtermijn die in je contract staat vermeld.

Heeft Budget Mobiel een klantenservice?

Ja, Budget Mobiel heeft een klantenservice die je kunt bereiken via de telefoon, e-mail of chat. Op de website van Budget Mobiel vind je alle contactgegevens.

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens bij Budget Mobiel wijzigen?

Je kunt je persoonlijke gegevens wijzigen door in te loggen op je account op de website van Budget Mobiel. Hier kun je je persoonlijke gegevens, betalingsgegevens en abonnement wijzigen.

Zijn er extra kosten verbonden aan het gebruik van onbeperkte data bij Budget Mobiel?

Nee, er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van onbeperkte data bij Budget Mobiel. Je betaalt een vast bedrag per maand voor het abonnement en kunt vervolgens onbeperkt gebruik maken van de data, bellen en sms’en. Houd er wel rekening mee dat er mogelijk beperkingen zijn op de downloadsnelheid bij onbeperkte data-abonnementen.

Scroll naar boven