Disclaimer


De inhoud van deze website, inclusief teksten, afbeeldingen, logo’s, product- en prijsinformatie, is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoelen en mag niet worden beschouwd als professioneel advies. Hoewel wij ons best doen om de informatie op deze website zo nauwkeurig en actueel mogelijk te houden, kunnen wij geen garanties geven met betrekking tot de juistheid, volledigheid of actualiteit van de informatie. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, bijzondere of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze website.

Onze website bevat ook links naar andere websites die worden beheerd door derden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en kunnen geen garanties geven met betrekking tot de juistheid, volledigheid of actualiteit van de informatie op deze websites. Ons plaatsen van een link naar een andere website impliceert geen goedkeuring van de inhoud of het beleid van die website.

Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van deze website te wijzigen, te verwijderen of te onderbreken zonder voorafgaande kennisgeving. Onze disclaimer kan van tijd tot tijd worden bijgewerkt, daarom raden wij u aan deze regelmatig te raadplegen. Als u vragen of opmerkingen heeft over onze disclaimer, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Scroll naar boven