Glasvezel Ziggo

Ziggo is een van de grootste aanbieders van internet in Nederland en biedt sinds enige tijd ook supersnelle glasvezel aan. 

Klik hier om alle pakketten van Ziggo te bekijken

Glasvezelkabels

Glasvezel internet is de snelste vorm van internetverbinding op dit moment. Het werkt op basis van glasvezelkabels, die lichtsignalen gebruiken om data te verzenden. Hierdoor is de maximale snelheid van een glasvezelverbinding veel hoger dan die van bijvoorbeeld een kabel- of ADSL-verbinding. 

Glasvezel snelheid

Ziggo biedt haar glasvezel klanten snelheden tot wel 1 Gbps (Gigabit per seconde) aan, waardoor het downloaden en uploaden van grote bestanden en het streamen van films en series geen enkel probleem meer is.

Betrouwbaar

Een ander groot voordeel van glasvezel internet is de stabiliteit en betrouwbaarheid van de verbinding. Bij traditionele kabel- en ADSL-verbindingen kan de snelheid afnemen naarmate er meer mensen op hetzelfde moment gebruik maken van het netwerk. Bij glasvezel is dit niet het geval, omdat de capaciteit van de glasvezelkabel veel groter is en er dus meer data tegelijkertijd verstuurd kan worden. 

storingen

Daarnaast is glasvezel ook minder gevoelig voor storingen en interferentie van buitenaf, waardoor de verbinding nog stabieler en betrouwbaarder is.

Onbeperkt

Een ander voordeel van glasvezel internet van Ziggo is dat er geen sprake is van datalimieten. Bij sommige internetproviders is het zo dat er na een bepaald gebruik een limiet wordt ingesteld op de hoeveelheid data die je kunt gebruiken. Dit kan vervelend zijn als je veel gebruik maakt van internet, bijvoorbeeld voor het streamen van films en series.

Bij Ziggo glasvezel is hier geen sprake van, je kunt dus onbeperkt gebruik maken van het internet zonder dat je bang hoeft te zijn dat je over je datalimiet heen gaat.

Pakketten

Een ander voordeel van glasvezel internet van Ziggo is dat je kunt kiezen uit verschillende pakketten die passen bij jouw specifieke wensen en behoeften. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een pakket met alleen internet, of een pakket met internet, tv en telefonie. 

Glasvezel snelheid

Daarnaast kun je ook kiezen uit verschillende snelheden, afhankelijk van hoeveel je gebruik maakt van het internet en hoeveel apparaten er op jouw netwerk zijn aangesloten.

Klantenservice

Ziggo heeft ook een uitstekende klantenservice en technische ondersteuning voor haar glasvezel klanten. Als je vragen hebt over je verbinding of als er problemen zijn met je internet, kun je altijd terecht bij de klantenservice van Ziggo. 

Scroll naar boven