iPhone 13 Pro max

De iPhone 13 Pro max volgde in 2021 de iPhone 12 Pro max op. Het schijnt dat consumenten toch liever gaan voor een groter toestel. Het bevat dan ook een 6.7 inch led scherm. Daarbij ververst dit scherm zich sneller dan de voorganger iPhone 12 Pro max. Ook heeft dit toestel weer vier camera’s aan boord met een ultragroothoeklens die verbeterd is.

Kenmerk en uiterlijk iPhone 13 Pro max

Het kenmerk en uiterlijk van de iPhone 13 Pro max verschillen niet heel veel met de iPhone 12 Pro max. Alleen is de iPhone Pro Max 13 wel iets dikker. Toch blijkt dit toestel lichter te zijn dan zijn voorganger. De 13 Pro max weegt 174 gram. En de 12 Pro max weegt 189 gram. Verkrijgbaar in de volgende vijf kleuren: Blauw, goud, grafiet, groen en zilver. Apple heeft een aantal schermverbeteringen toegevoegd, waardoor de ververssnelheid van 60HZ naar 120HZ is gegaan. Dit valt het beste op tijdens het gamen maar ook tijdens het scrollen. De iPad Pro was al voorzien van een 120Hz scherm maar Apple heeft dit nu ook gedaan bij de iPhone 13 Pro max.

iPhone liefhebbers kijken elk jaar weer uit naar de modellen die Apple uitbrengt. Kleur is vaak ook belangrijk. Voorheen werd er sneller gekozen voor zwart of zilver. Apple brengt nu vaker nieuwe kleuren. Denk hierbij aan Groen, Paars of Blauw. Niet iedereen heeft behoefte aan de standaardkleuren. Paars is op dit moment dé kleur volgens Apple. En toegegeven het is ook een mooie pastelkleurig Paars.

Hoe duur is het vervangen de batterij?

Over het algemeen behoort de batterij lang mee te gaan. Maar het komt voor dat de batterij toch vervangen moet worden. Voor de meest recente modellen zijn de vanaf prijzen €99. Houd je batterij dan ook in de gaten. Dat doe je door bij instellingen naar Batterij>Batterijconditie en opladen te gaan. Hier kun jij bekijken wat de conditie van jouw batterij is. Na 3 jaar ongeveer staat er meestal 93% en dat is gangbaar. Komt hij eronder? Dan raadt Apple aan om je batterij te vervangen.

Wat is Nits?

Tegenwoordig zien we in de specs van toestellen het woord Nits voorbijkomen. Niet iedereen weet wat dat inhoudt. Nits geeft aan wat de helderheid van uw monitor is. Dit is een waarde die toegekend wordt. Bij het kopen van een tv kan deze waarde ook weergegeven worden. De standaard helderheid voor een tv ligt tussen de 300 en 350 nits. Dus hoe hoger de Nits hoe helderder uw tv scherm is. Bij de iPhone wordt dit dus ook weergegeven. De 13 Pro heeft een Super Retina XDR display die tot 1000 nits gaat. De iPhone 12 Pro Max gaat tot 800 Nits. Dat is dus een flink verschil.

Mobiel toestel vergelijken?

Wil je weten hoeveel jij gaat betalen voor dit toestel? Klik dan op Mobiel vergelijken van Mobiel-deal.nl. Dan weet jij binnen enkele seconden wie jou de beste deal geeft. Je kunt op verschillende opties klikken: Toestel voorkeur en Provider. Dan kun je verder personaliseren door je maximale toestelprijs aan te geven, of je maximale abonnementsprijs. Zodra je daarmee klaar bent dan laat de vergelijker zien wie de goedkoopste is. Deze zal altijd bovenaan staan.

Meest gestelde vragen.


Wat kost de iPhone 13 Pro max los?

De vanaf prijs voor de iPhone 13 Pro max is €909. Hoe meer opslag je kiest des te duurder het toestel wordt. Let daar ook goed op tijdens het vergelijken van dit toestel. Of dit nu met of zonder abonnement is.

Wat is het verschil dan tussen de iPhone 13 Pro en de 13 Pro max?

Het kan wat verwarrend zijn al die modellen. Maar de iPhone 13 Pro verschilt qua scherm en de batterij. Op het eerste gezicht zie je fysiek geen verschillen. Maar de grootte van het scherm van de 13 Pro Max is dus groter. De batterij van de 13 Pro max gaat ook langer mee dan de 13 Pro. Wel 6 uren langer dan de Pro. Het beeldscherm van de iPhone 13 Pro max is maar liefst 6.7 inch. Daarbij is de iPhone 13 Pro max ook duurder in aanschaf door deze verschillen.

Hoe kan ik de iPhone 13 Pro max goedkoop aanschaffen?

De goedkoopste manier is om er een abonnement bij af te sluiten. Dan betaalt u bij een tweejarig abonnement meestal niks bij. Maar uw maandelijkse lasten zijn de komende twee jaar wel hoger. U kunt ook kiezen voor een eenjarig abonnement dan betaalt u een bedrag bij naast uw abonnement. Ziet u dit niet zitten? Dan moet u door de zure appel heen bijten en het toestel direct betalen.

Welk toestel is beter de 12 Pro max of de 13 Pro max?

Alle nieuwe toestellen van Apple zijn goed. Het hangt er vanaf welke voorkeuren jij hebt. Apple kenners zullen eerder gaan voor de 13 Pro max. Omdat voor hun de ProMotion toch wel een dealbreaker is. En de batterij die langer meegaat.

Scroll naar boven