KPN Abonnementen

KPN abonnementen vergelijken op Mobiel-deal.nl. KPN is iets duurder dan de overige providers. Maar daar staat tegenover dat hun netwerk betrouwbaar is. Zij zijn eigenaar van hun eigen netwerk en daarmee marktleider. Online maar ook in fysieke winkels kunnen consumenten terecht voor een KPN abonnement. Dit kan een sim only abonnement zijn, maar ook een mobiel abonnement met toestel, of internet en tv diensten.

Welke KPN abonnementen zijn er nog meer?

Naast een abonnement met mobiele telefoon kun je ook kiezen voor een sim only abonnement. Dit is een goedkope optie om te kunnen besparen op je belkosten. Immers je betaalt dan alleen voor je bel en internetkosten. Een alles-in-1 mobiel abonnement is ook populair. Dan kies je je favoriete toestel gecombineerd met het aantal belminuten en internet.

KPN abonnementen vergelijken

Met een mobiel abonnement van KPN blijf je altijd connected. Kies uit verschillende abonnementen met de nieuwste smartphones van topmerken zoals Apple, Samsung en Huawei. Bij KPN krijg je bovendien toegang tot het beste netwerk van Nederland, zodat je altijd en overal snel en stabiel internet hebt.

Alles-in-1 pakketten

Met een alles-in-1 pakket van KPN heb je alles wat je nodig hebt in één handig pakket. Kies uit verschillende pakketten met internet, televisie en bellen, en bespaar op je maandelijkse kosten. Bovendien kun je bij KPN zelf je pakket samenstellen, zodat je alleen betaalt voor wat je echt nodig hebt.

Glasvezel internet 

Met glasvezel internet van KPN heb je altijd de snelste verbinding. Glasvezel internet is de toekomst van internet en biedt ongekende snelheden en stabiliteit. Bij KPN heb je de keuze uit verschillende pakketten met glasvezel internet, zodat je altijd de snelheid en het dataverbruik hebt dat bij jou past.Ontdek de perfecte abonnementen voor jou bij KPN en geniet van maximale flexibiliteit, het beste netwerk van Nederland en ongekende snelheden. Of je nu op zoek bent naar een sim-only abonnement, alles-in-1 pakket, mobiel abonnement of glasvezel internet, bij KPN vind je gegarandeerd wat je zoekt.

Welke soorten abonnementen biedt KPN aan?

KPN biedt verschillende soorten abonnementen aan, waaronder mobiele telefoonabonnementen, internet- en televisie-abonnementen en vaste telefonie-abonnementen.

Hoe kan ik een KPN-abonnement afsluiten?

Je kunt een KPN-abonnement afsluiten via de website van KPN, een KPN-winkel of telefonisch contact opnemen met KPN.

Kan ik mijn KPN-abonnement tussentijds wijzigen of opzeggen?

Ja, je kunt je KPN-abonnement tussentijds wijzigen of opzeggen. Houd er wel rekening mee dat er in sommige gevallen kosten aan verbonden kunnen zijn.

Kan ik mijn mobiele telefoonnummer behouden als ik overstap naar KPN?

Ja, je kunt je mobiele telefoonnummer behouden als je overstapt naar KPN. Dit heet nummerbehoud en KPN regelt dit voor je.

Kan ik mijn KPN-abonnement gebruiken in het buitenland?

Ja, met de meeste KPN-abonnementen kun je gebruikmaken van je mobiele telefoon en internet in het buitenland. Houd er wel rekening mee dat hier extra kosten aan verbonden kunnen zijn.

Kan ik mijn KPN-abonnement combineren met andere KPN-producten?

Ja, je kunt je KPN-abonnement combineren met andere KPN-producten, zoals internet en televisie. Dit wordt ook wel KPN Compleet genoemd

Hoe kan ik mijn factuur van KPN inzien?

Je kunt je factuur van KPN inzien via MijnKPN, de online omgeving van KPN waar je onder andere je verbruik en facturen kunt bekijken.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van KPN?

Je kunt contact opnemen met de klantenservice van KPN via telefoon, e-mail of chat. De contactgegevens vind je op de website van KPN.

Wat is de looptijd van een KPN-abonnement?

De looptijd van een KPN-abonnement verschilt per abonnement en kun je vinden in de contractvoorwaarden.

Kan ik mijn KPN-abonnement verlengen?

Ja, je kunt je KPN-abonnement 4 maanden voor het einde van je contract verlengen. Dit kun je regelen via de website van KPN, een KPN-winkel of telefonisch contact opnemen met KPN.

Het KPN netwerk wordt niet alleen gebruikt door KPN zelf, maar ook door andere providers zoals Budget Mobiel, Lebara, Simyo en Youfone. Dit zorgt voor een breed scala aan telecomdiensten die beschikbaar zijn voor jou.

Scroll naar boven