Kpn Glasvezel Abonnement

KPN biedt verschillende glasvezel abonnementen aan, waarbij de prijs afhankelijk is van de gewenste snelheid. Met KPN Glasvezel krijg je altijd 100% glasvezel, wat betekent dat het internet van puur glasvezel is tot in je woning. Dit is anders bij aanbieders met glasvezel-kabel, waar je alleen glasvezel tot aan de wijk krijgt. Het laatste stukje glasvezel naar jouw woning zorgt ervoor dat je alle voordelen van glasvezel kunt benutten, zoals even snel versturen als downloaden. Dit is erg handig voor thuiswerken of bestanden uploaden in de cloud.

Klik hier voor Glasvezel van KPN

Supersnel glasvezel

KPN biedt drie verschillende snelheden aan: ultrasnel (1 Gbit/s down- en uploadsnelheid), supersnel (200 Mbit/s down- en uploadsnelheid) en snel (100 Mbit/s down- en uploadsnelheid). Ultrasnel is perfect voor grote huishoudens waar iedereen altijd online is en non-stop wil gamen, bingewatchen, downloaden en streamen. Supersnel is ideaal voor grote gezinnen waar iedereen tegelijk wil Netflixen en gamen. Met deze snelheid kun je 4K HD-tv kijken, supersnel gamen en grote bestanden downloaden. Snel is perfect voor gezinnen met kleinere kinderen, waarbij tv op meerdere televisies wordt gekeken en er zonder zorgen gemaild, gedownload en gestreamd kan worden.

Overstappen

Overstappen naar glasvezel brengt veel vragen met zich mee. KPN beantwoordt deze vragen in video’s, waarbij de basisprincipes van glasvezel worden uitgelegd. Dankzij onafhankelijke tests van de Consumentenbond en publieksprijzen van Tweakers is KPN uitgeroepen tot beste internetprovider, waarbij klanten het internet als First Class ervaren.

KPN Veilig

Naast de voordelen van het 100% glasvezelnetwerk van KPN, biedt het bedrijf ook verschillende extra’s aan voor klanten. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld kiezen voor KPN Veilig, een extra dienst waarmee ze hun internetverbinding kunnen beveiligen tegen virussen en andere digitale gevaren. Ook biedt KPN gratis wifi-hotspots aan in heel Nederland, waardoor klanten overal kunnen genieten van snel en betrouwbaar internet.

Samen stellen

Daarnaast biedt KPN ook de mogelijkheid om zelf je internet abonnement samen te stellen. Klanten kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een snellere internetverbinding, extra tv-pakketten of voordelig bellen naar het buitenland. Zo kunnen klanten hun abonnement helemaal afstemmen op hun persoonlijke wensen en behoeften.

24/7 Klantenservice

Als klanten problemen ervaren met hun internetverbinding, kunnen ze altijd contact opnemen met de klantenservice van KPN. Het bedrijf heeft een uitgebreide klantenservice die 24/7 bereikbaar is via de telefoon, chat of social media. Ook biedt KPN de mogelijkheid om een monteur langs te sturen als er problemen zijn met de internetverbinding of de installatie ervan.

Glasvezelnetwerk

KPN investeert voortdurend in het uitbreiden en verbeteren van haar glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft als doel om in 2025 minstens 5 miljoen huishoudens en bedrijven te kunnen voorzien van glasvezel internet. Hiermee wil KPN ervoor zorgen dat iedereen in Nederland toegang heeft tot snel en betrouwbaar internet.

KPN biedt met haar glasvezelabonnementen een snelle, betrouwbare en duurzame optie voor internetverbindingen. Klanten kunnen gebruik maken van verschillende extra’s en kunnen hun abonnement zelf samenstellen. Bij problemen kunnen ze altijd terecht bij de uitgebreide klantenservice van KPN. Met de investeringen in het uitbreiden van het glasvezelnetwerk, blijft KPN ook in de toekomst een aantrekkelijke optie voor internetverbindingen.

Vergelijken

Als je overweegt om over te stappen naar een glasvezel abonnement, is het verstandig om verschillende aanbieders te vergelijken. Er zijn namelijk verschillen tussen de aanbieders wat betreft prijs, snelheid, contractduur en eventuele extra’s zoals tv-pakketten en bellen.

Een belangrijk aspect om op te letten bij het vergelijken van glasvezel abonnementen is de snelheid. Hoe hoger de snelheid, hoe sneller je kunt downloaden en uploaden. De meeste aanbieders bieden verschillende snelheden aan, variërend van 50 Mbps tot wel 1000 Mbps.

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de contractduur en eventuele opzegtermijn. Bij sommige aanbieders zit je bijvoorbeeld vast aan een contract voor een jaar of zelfs langer, terwijl andere aanbieders ook kortere contracten aanbieden. Ook kan het voordeliger zijn om te kiezen voor een tweejarig contract in plaats van een eenjarig contract.

Naast deze aspecten kun je ook kijken naar eventuele extra’s zoals tv-pakketten en bellen. Bij sommige aanbieders zijn deze extra’s inbegrepen in het abonnement, terwijl je bij andere aanbieders hiervoor extra moet betalen.

Het is verstandig om te kijken naar de prijs van het abonnement en eventuele kortingen. Veel aanbieders bieden namelijk een korting aan voor nieuwe klanten of voor klanten die meerdere producten afnemen.

Door verschillende aanbieders te vergelijken en goed te letten op de bovengenoemde aspecten kun je een weloverwogen keuze maken en het beste glasvezel abonnement kiezen dat past bij jouw wensen en budget.

Scroll naar boven