KPN Tv-Box

KPN heeft een innovatieve oplossing aangekondigd voor het bekijken van zowel tv-zenders als streamingdiensten; de KPN TV+ Box. Deze nieuwe set-top box wordt geleverd met twee unieke abonnementen, waaronder een optie zonder tv-zenders.

KPN brengt een revolutie op de televisie markt met de introductie van de nieuwe KPN TV+ Box. Deze set-top box is ontworpen om de manier waarop we televisie kijken te veranderen, door de mogelijkheid te bieden om zowel tv-zenders als streamingdiensten te bekijken. De nieuwe box werkt met Android TV en biedt onder andere spraakbediening, zodat gebruikers met gesproken commando’s een programma of film kunnen starten of naar een andere zender kunnen zappen.

Er zijn twee abonnementen beschikbaar bij de KPN TV+ Box: een met tv-zenders en een zonder tv-zenders. Het abonnement genaamd ‘alleen streamen’ kost 3,50 per maand. Hiermee kunt u alleen gebruik maken van de streamingdiensten. Het abonnement met tv-zenders begint bij 12,50 euro per maand. Beide abonnementen zijn alleen in combinatie met de nieuwe box te gebruiken.

De box biedt toegang tot een groot aantal populaire streamingdiensten, zoals Netflix, YouTube, Videoland, Disney+, HBO Max, Viaplay, Prime Video, NPO Start en Spotify. Met de Google Play Store zijn er duizenden andere tv-apps te installeren. Ook is standaard Chromecast ingebouwd voor het streamen vanaf mobiele apparaten en computers.

KPN maakt hiermee de verbinding met de huidige generatie tv-kijkers voor wie bingewatchen van Netflix en Videoland minstens zo belangrijk is als het zappen tussen NPO en RTL. Het bedrijf biedt een unieke oplossing voor een moderne televisie-ervaring, waarmee gebruikers toegang hebben tot hun favoriete content op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier.

Scroll naar boven