Lebara

Voordelen van Lebara

Bij Lebara heb je keuze uit verschillende sim-only abonnementen die passen bij jouw behoeften en gebruik. Of je nu veel data nodig hebt voor streaming en downloaden, of juist meer belt naar het buitenland, Lebara heeft altijd een abonnement dat bij jou past.

Internationaal bellen

Een groot voordeel van Lebara is dat je gemakkelijk internationale gesprekken kunt voeren tegen een betaalbare prijs. Met het Lebara Unlimited World abonnement kun je onbeperkt bellen naar vaste lijnen in meer dan 40 landen en mobiele nummers in meer dan 10 landen. En als je toch liever prepaid gebruikt, dan kun je profiteren van de lage tarieven van Lebara voor internationale gesprekken en data.

Supersnel 4G internet

Bovendien kun je met Lebara gebruikmaken van supersnel 4G internet, en kun je je bundel eenvoudig beheren via de Lebara app. Hierdoor heb je altijd inzicht in je verbruik en kun je je bundel aanpassen wanneer dat nodig is.

Voordelig en flexibel

Lebara is de ideale keuze voor internationale bellers en reizigers die op zoek zijn naar betaalbare en flexibele mobiele diensten. Met een uitgebreid aanbod van abonnementen en voordelige tarieven voor internationale gesprekken en data, is Lebara de perfecte partner voor jouw mobiele behoeften.

Zorgeloos reizen binnen de EU

Lebara is niet alleen een uitstekende keuze voor internationale bellers, maar ook voor mensen die regelmatig naar het buitenland reizen. Met de Lebara EU roaming-optie kun je bellen en internetten binnen de EU zonder extra kosten. Dit betekent dat je je telefoon kunt gebruiken alsof je thuis bent, zonder je zorgen te hoeven maken over hoge roamingtarieven.

klantenservice en promoties

Een ander groot voordeel van Lebara is de uitstekende klantenservice. Als je vragen of problemen hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice via telefoon, e-mail of chat. De medewerkers van de klantenservice zijn vriendelijk, professioneel en staan altijd voor je klaar om je te helpen.

En als je op zoek bent naar nog meer voordeel, dan kun je profiteren van de vele promoties en aanbiedingen van Lebara. Of je nu kiest voor een jaarabonnement of prepaid, bij Lebara vind je altijd de beste deals en acties.

Klik hier om alle Sim-Only aanbieders te vergelijken!

Scroll naar boven