Online.nl

Online.nl is een provider die internet, telefonie en televisie levert aan haar klanten. De snelheden van het internet variëren tussen de 10 en 100 Mbps, afhankelijk van de soort verbinding die je hebt. Online.nl biedt internet aan via DSL en via glasvezel. Het is mogelijk om via DSL internet te krijgen in het grootste deel van Nederland, terwijl glasvezel nog niet overal beschikbaar is.

Bij Online.nl kun je niet alleen internet krijgen, maar ook televisie kijken. Met interactieve tv kun je bijvoorbeeld films huren en tv-programma’s terugkijken. Daarnaast biedt Online.nl ook de mogelijkheid om extra zenderpakketten te nemen, zoals Fox Sports. Door te kiezen voor HD-televisie geniet je van haarscherp beeld en helder geluid.

Online.nl heeft diverse abonnementen waaruit je kunt kiezen. Zo kun je kiezen voor alleen internet, internet en telefonie of een alles-in-1 pakket met internet, telefonie en televisie. Daarnaast biedt Online.nl ook nog eens voordelige tarieven voor bellen naar het buitenland.

Kortom, Online.nl biedt een breed scala aan mogelijkheden voor internet, telefonie en televisie. Of je nu kiest voor DSL of glasvezel, bij Online.nl ben je verzekerd van goede kwaliteit en betaalbare prijzen.

Producten van online.nl

Online.nl biedt een breed pakket aan televisie-, internet- en telefoniediensten aan consumenten en kleine bedrijven. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare pakketten:

  • Alles-in-1
  • Internet en televisie
  • Internet en bellen
  • Internet

Internet van online.nl

Bij Online.nl kan je, afhankelijk van je adres, kiezen uit een DSL verbinding of glasvezel. De maximale internetsnelheid is 100 Mb/s up- en downloadsnelheid. Als je kiest voor glasvezel, loopt de snelheid op tot 200 Mb/s. Je krijgt een gratis WiFi-modem in bruikleen en kan gebruikmaken van 3 e-mailboxen met gratis spam- en virusfilter.

TV van online.nl

Wil je interactieve televisie? Het basispakket van interactieve televisie bestaat uit extra’s zoals opnemen en pauzeren, TV gemist, Video on Demand en drie zenders van FOX Sports Eredivisie. Daarnaast kan je op al je schermen televisie kijken met de Online.nl TV app. Wil je meer zenders? Kies dan voor het Entertainment HD Pakket of één van de drie premium zenderpakketten.

Alles-in-1 van online.nl

Als je kiest voor alles-in-1 van Online.nl, maak je gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN. Er is een gratis overstapservice waar je gebruik van kan maken en 100% installatiegarantie. Je krijgt onder andere een gratis telefoonlijn, interactieve televisie, een gratis WiFi-modem en de snelst mogelijke snelheid.

Glasvezel van online.nl

Wil je een glasvezelverbinding? Dit is mogelijk bij Online.nl. De snelheid gaat van 50 Mbit/s tot 200 Mbit/s.

Vergelijken en afsluiten van online.nl

Is Online.nl voor jou de beste internetaanbieder? Het vergelijken van internetaanbieders is gratis en in een paar seconden geregeld. Aanbieders concurreren met elkaar om de gunst van de klant. Zo bieden sommige providers extra diensten aan of kan je profiteren van scherpe kortingen. Het is daarom verstandig om af en toe te checken of je nog wel bij de juiste aanbieder zit.

Als je op zoek bent naar een nieuwe internetaanbieder, dan kan Online.nl een goede keuze zijn. Het bedrijf biedt een breed pakket aan televisie-, internet- en telefoniediensten aan consumenten en kleine bedrijven. Online.nl heeft vaak scherpe aanbiedingen en maakt gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN.

Via de vergelijker kan je gemakkelijk de abonnementen van Online.nl vergelijken met die van andere aanbieders. Zo kan je eenvoudig zien welk abonnement het beste past bij jouw wensen en budget. Let bij het vergelijken niet alleen op de prijs, maar ook op bijvoorbeeld de internetsnelheid, het aantal tv-zenders en de extra opties zoals interactieve televisie en bellen.

Heb je een keuze gemaakt voor een abonnement bij Online.nl? Dan kan je deze eenvoudig afsluiten via de vergelijker. Vergeet niet om ook je oude abonnement op te zeggen. Online.nl heeft eventueel een overstapservice, wat inhoudt dat je -mocht je dit willen- niet zelf je oude abonnement op hoeft te zeggen.

Kortom, het vergelijken en afsluiten van een abonnement bij Online.nl is makkelijk en snel geregeld. Bekijk de mogelijkheden en ontdek of Online.nl de beste deal heeft voor jou.


Wat is Online.nl?

Online.nl is een internetprovider die televisie-, internet- en telefoniediensten aanbiedt aan consumenten en kleine bedrijven in Nederland.

Welke diensten biedt Online.nl aan?

Online.nl biedt de volgende diensten aan: internet, televisie, telefonie en alles-in-één pakketten.

Wat is het verschil tussen DSL en glasvezel?

DSL en glasvezel zijn twee verschillende technologieën die worden gebruikt om internetverbindingen te leveren. DSL maakt gebruik van koperen telefoonlijnen en de internetsnelheid hangt af van de afstand tot de wijkcentrale. Glasvezel maakt gebruik van glasvezelkabels en levert snellere en stabielere verbindingen dan DSL.

Hoe snel is het internet van Online.nl?

De maximale internetsnelheid is afhankelijk van je adres. Bij DSL-verbindingen varieert de snelheid van 20 tot 100 Mb/s en bij glasvezelverbindingen varieert de snelheid van 50 tot 200 Mb/s.

Wat zijn de kosten van de diensten van Online.nl?

De kosten variëren afhankelijk van het gekozen pakket en de snelheid van de internetverbinding. De prijzen beginnen bij €23,50 per maand voor een DSL-internetabonnement en €39,50 per maand voor een glasvezelinternetabonnement.

Hoe kan ik een abonnement bij Online.nl afsluiten?

Je kunt eenvoudig een abonnement afsluiten via de website van Online.nl. Kies het gewenste pakket en vul je gegevens in. Online.nl biedt ook een overstapservice waarmee je oude abonnement automatisch wordt opgezegd.

Is er een installatiegarantie?

Ja, Online.nl biedt een 100% installatiegarantie. Dit betekent dat als er tijdens de installatie iets misgaat, de monteur het gratis zal oplossen.

Scroll naar boven