Over Ons


Mobiel-Deal.nl is de nieuwe website waar u terecht kunt voor het vergelijken en afsluiten van mobiele abonnementen, sim-only en alles-in-1 pakketten. Onze website is ontworpen om u te helpen bij het vinden van de beste deal voor uw mobiele telefoon abonnement.

Onze website biedt een helder overzicht van de verschillende aanbieders en hun aanbiedingen. Hierdoor kunt u eenvoudig vergelijken en de beste keuze maken voor uw abonnement. Dankzij onze gebruiksvriendelijke zoekfunctie kunt u gericht zoeken op basis van uw specifieke eisen zoals belminuten, data en sms-berichten.

Een groot voordeel van Mobiel-Deal.nl is dat wij geen eigen producten verkopen. Hierdoor kunt u altijd rekenen op de originele prijzen van de aanbieders. Wij werken op basis van affiliatie, dit betekent dat wij een kleine vergoeding ontvangen van aanbieders wanneer een gebruiker via onze website een product koopt. Dit heeft geen invloed op de prijzen die u op onze website ziet.

Met Mobiel-Deal.nl bent u verzekerd van een eerlijke en transparante vergelijking van de beste mobiele abonnementen, sim-only en alles-in-1 pakketten op de markt. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen

Scroll naar boven