Sim Only onbeperkt internet en bellen

Vandaag de dag is het bijna onmogelijk om zonder internet en telefoon te leven. Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone en gebruikt deze om verbonden te blijven met de wereld. Het kiezen van het juiste telefoonabonnement kan echter een uitdaging zijn, vooral als je op zoek bent naar onbeperkt internet en bellen. In dit artikel bespreken we sim only abonnementen met onbeperkt internet en bellen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Klik hier voor Sim-Only abonnementen.

Wat is een sim only abonnement?

Een sim only abonnement is een telefoonabonnement waarbij je alleen een simkaart krijgt. Je moet zelf een telefoon aanschaffen of gebruik maken van een oude telefoon die je nog hebt. Het voordeel van een sim only abonnement is dat het vaak goedkoper is dan een abonnement met een toestel. Bovendien kun je vaak kiezen uit verschillende bundels, afhankelijk van je behoeften.

Onbeperkt internet en bellen

Met een sim only abonnement met onbeperkt internet en bellen, kun je onbeperkt gebruikmaken van internet en bellen binnen Nederland. Dit betekent dat je nooit meer over je bundel heen gaat en dus ook niet voor onverwachte kosten komt te staan. Onbeperkt internet is vooral handig als je veel onderweg bent en vaak gebruikmaakt van apps zoals Google Maps of Netflix. Met onbeperkt bellen kun je onbeperkt bellen naar andere telefoonnummers binnen Nederland, waardoor je nooit meer extra kosten hebt voor lange telefoongesprekken.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een sim only abonnement?

Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten bij het kiezen van een sim only abonnement met onbeperkt internet en bellen. Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de netwerkdekking. Het heeft namelijk weinig zin om een abonnement af te sluiten met onbeperkt internet en bellen als het netwerk niet goed werkt in jouw regio. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de prijs en de contractduur. Sommige providers bieden kortlopende contracten aan, terwijl andere providers juist langere contracten aanbieden. 

Tot slot is het ook belangrijk om te kijken naar de snelheid van het internet. Bij sommige providers wordt de snelheid na een bepaald aantal GB’s verlaagd, terwijl andere providers een constante snelheid bieden.

Scroll naar boven