Simpel

Simpel is een telecomprovider in Nederland die zich richt op het aanbieden van Sim Only abonnementen zonder gedoe en tegen scherpe tarieven. Bij Simpel kun je terecht voor abonnementen met verschillende bundels voor bellen, sms’en en internetten, zodat je altijd een abonnement kunt vinden dat past bij jouw gebruik.

Simpel Plafond.

Bij Simpel heb je zelf controle over je telefoonkosten dankzij het Simpel Plafond. Hiermee stel je een limiet in voor je maandelijkse kosten, zodat je nooit meer betaalt dan je wilt. Ook kun je bij Simpel altijd eenvoudig je verbruik inzien via de Mijn Simpel app of online in je persoonlijke account.

klantenservice

Simpel staat bekend om zijn goede klantenservice en eenvoudige communicatie. Bij vragen of problemen kun je altijd terecht bij de klantenservice, die bereikbaar is via telefoon, e-mail of chat. Daarnaast houdt Simpel je altijd op de hoogte van wijzigingen in je abonnement en eventuele storingen.

Beste uit de Test 

Simpel is ook meermaals in de prijzen gevallen. Zo is Simpel Beste uit de Test bij Consumentenbond geworden en is Simpel in 2020 verkozen tot beste webshop van het jaar in de categorie telecom.

Op dit moment biedt Simpel ook extra goedkope Sim Only abonnementen aan, dus als je op zoek bent naar een voordelig Sim Only abonnement bekijk nu alle aanbiedingen van simpel!

Klik hier om alle Sim-Only abonnementen te vergelijken!


Meest gestelde vragen over Simpel

Wat is Simpel?

Simpel is een mobiele provider die zich richt op Sim Only-abonnementen zonder gedoe. Met Simpel kun je een maandelijks opzegbaar of een jaarlijks contract afsluiten, zonder dat je vastzit aan een dure telefoon.

Hoe werkt Simpel?

Met Simpel kun je een Sim Only-abonnement afsluiten. Je krijgt dan een Sim-kaart thuisgestuurd die je in je telefoon kunt plaatsen. Vervolgens kun je bellen, sms’en en internetten op het netwerk van T-Mobile.

Wat zijn de voordelen van Simpel?

Simpel biedt Sim Only-abonnementen zonder gedoe, waarbij je geen dure telefoon hoeft aan te schaffen. Daarnaast kun je bij Simpel een maandelijks opzegbaar abonnement afsluiten, waardoor je flexibel blijft. Ook kun je bij Simpel gebruikmaken van het Simpel Plafond, waarmee je onverwachte kosten kunt voorkomen.

Hoe kan ik een Simpel-abonnement afsluiten?

Je kunt een Simpel-abonnement afsluiten via de website van Simpel. Hier kun je een Sim Only-abonnement kiezen dat bij jou past. Vervolgens krijg je een Sim-kaart thuisgestuurd die je in je telefoon kunt plaatsen.

Kan ik mijn huidige telefoonnummer behouden bij Simpel?

Ja, je kunt je huidige telefoonnummer behouden bij Simpel. Tijdens het bestelproces kun je aangeven dat je je huidige nummer wilt behouden. Simpel zorgt er dan voor dat je nummer wordt overgezet naar de Sim-kaart van Simpel.

Welke tarieven hanteert Simpel?

Simpel hanteert voordelige tarieven voor bellen, sms’en en internetten. Op de website van Simpel kun je de tarieven vinden die bij jouw abonnement horen.

Kan ik mijn Simpel-abonnement wijzigen?

Ja, je kunt je Simpel-abonnement wijzigen. Dit kun je doen via je persoonlijke pagina op de website van Simpel. Hier kun je onder andere je databundel en belminuten aanpassen.

Hoe kan ik mijn Simpel-abonnement opzeggen?

Je kunt je Simpel-abonnement opzeggen via je persoonlijke pagina op de website van Simpel. Hier kun je aangeven dat je je abonnement wilt opzeggen. Houd er wel rekening mee dat je bij een jaarabonnement een opzegtermijn van een maand hebt.

Wat is het Simpel Plafond?

Het Simpel Plafond is een functie van Simpel waarmee je onverwachte kosten kunt voorkomen. Je kunt hiermee een limiet instellen voor het bedrag dat je buiten je bundel kunt gebruiken. Zo voorkom je dat je aan het einde van de maand voor verrassingen komt te staan.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van Simpel?

Je kunt contact opnemen met de klantenservice van Simpel via de website. Hier kun je een bericht achterlaten of chatten met een medewerker. Daarnaast kun je ook telefonisch contact opnemen met

Scroll naar boven