Simyo

Bij Simyo heb je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende sim-only abonnementen en prepaid kaarten die zeer flexibel zijn. Dit betekent dat je de vrijheid hebt om je bundel maandelijks aan te passen of zelfs op te zeggen. Het switchen van bundel kan op elk gewenst moment, waardoor je altijd volledige controle hebt over je eigen abonnement en nooit teveel betaalt voor wat je nodig hebt.

Simyo abonnementen

Simyo biedt de keuze tussen een jaarcontract of een maandelijks opzegbaar contract, waarbij de verschillen minimaal zijn. Hierdoor kun je een abonnement kiezen dat het beste past bij jouw behoeften en gebruik. Of je nu kiest voor een groot of klein abonnement, je kunt er zeker van zijn dat je altijd de controle hebt.

Kortom, de flexibele abonnementen van Simyo bieden je de mogelijkheid om te kiezen wat het beste past bij jouw behoeften en gebruik, met de vrijheid om te veranderen wanneer je maar wilt. Dit maakt Simyo de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar controle over zijn  abonnement.

Bundels 

De bundels van Simyo zijn opgebouwd uit belminuten, sms’jes en MB’s. Je kunt kiezen uit bundels met 100 tot 8000 MB data, 100 tot 5000 belminuten en 100 tot 5000 sms’jes. Als je bundel op is, kun je eenvoudig een nieuwe bundel bestellen of extra MB’s, belminuten of sms’jes kopen. Hierdoor heb je volledige controle over je kosten en kun je nooit voor onverwachte kosten komen te staan.

Bij Simyo betaal je alleen voor wat je verbruikt. Als je bijvoorbeeld een bundel hebt van 2000 MB data, maar je verbruikt maar 1000 MB, dan betaal je alleen voor die 1000 MB. Hierdoor kun je besparen op je maandelijkse kosten als je minder verbruikt dan je had verwacht.

Klik hier om Sim-Only abonnementen te vergelijken


Aantrekkelijke prijzen

Simyo staat bekend om zijn aantrekkelijke prijzen. Dit komt doordat ze geen fysieke winkels hebben en alles online regelen. Hierdoor kunnen ze de kosten laag houden en deze besparing doorberekenen aan de klant. Daarnaast bieden ze regelmatig leuke acties en kortingen aan. Zo krijg je bijvoorbeeld korting als je meerdere sim-only abonnementen afsluit voor hetzelfde adres.

Buitenland 

Naast de standaard sim-only abonnementen biedt Simyo ook nog extra opties aan, zoals een databundel voor in het buitenland en een onbeperkt bellen bundel. Deze opties zijn eenvoudig toe te voegen aan je abonnement via de Mijn Simyo app of website.

Als je niet zeker weet welke bundel het beste bij jou past, kun je gebruik maken van de Simyo Keuzehulp. Deze tool helpt je bij het kiezen van de juiste bundel op basis van je bel- en internetgedrag. Zo kun je er zeker van zijn dat je nooit teveel betaalt en altijd voldoende belminuten, sms’jes en MB’s hebt.

Online beheer

Het bestellen van een Simyo sim-only abonnement of prepaid kaart is erg gemakkelijk en snel online te regelen. Je kunt eenvoudig de gewenste bundel kiezen, je persoonlijke gegevens invoeren en bestelling afronden. Het beheren van je abonnement kan ook gemakkelijk online via de Simyo app of website.

Netwerk van KPN

Simyo maakt gebruik van het netwerk van KPN, dat bekend staat als een van de meest betrouwbare netwerken in Nederland. Hierdoor kun je altijd vertrouwen op een stabiele en snelle verbinding, waar je ook bent.

Duurzaamheid

Simyo vindt duurzaamheid belangrijk en streeft ernaar om zo duurzaam mogelijk te werken. Zo maken ze gebruik van groene energie en hebben ze als doel om in 2025 volledig CO2-neutraal te zijn. Daarnaast kun je bij Simyo kiezen voor een herbruikbare simkaart en wordt er papier bespaard door alle facturen en correspondentie digitaal te versturen.

Goede klantenservice

Een ander voordeel van Simyo is de goede klantenservice. De medewerkers van de klantenservice zijn goed opgeleid en staan altijd klaar om je te helpen met eventuele vragen of problemen. De klantenservice is bereikbaar via telefoon, e-mail en social media. Hierdoor kun je altijd snel geholpen worden.

Consumentenbond

Simyo is meerdere malen achter elkaar uitgeroepen tot beste provider door de Consumentenbond. Dit komt doordat Simyo hoog scoort op het gebied van klanttevredenheid, service en betrouwbaarheid. De Consumentenbond heeft de telecomaanbieder daarom als beste getest in verschillende categorieën, waaronder de beste sim-only provider.

Scroll naar boven