T-Mobile

T-Mobile is een toonaangevende aanbieder van mobiele communicatie en glasvezel thuis in Nederland. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd door het bieden van innovatieve en betrouwbare diensten aan haar klanten. T-Mobile is voortdurend bezig met het verbeteren van haar dienstverlening en het ontwikkelen van nieuwe producten om te voldoen aan de snel veranderende behoeften van haar klanten.

7 miljoen klanten

T-Mobile is een toonaangevende naam in de wereld van telecommunicatie, die bekend staat om innovatie, scherpe tarieven en een uitstekende bereikbaarheid wereldwijd. Het bedrijf heeft bijna 7 miljoen klanten in Nederland die gebruik maken van hun mobiele netwerk. 

Sim-Only Abonnementen

T-Mobile biedt verschillende sim-only  abonnementen aan die passen bij de wensen en behoeften van verschillende soorten gebruikers. Zo kun je kiezen voor een basisabonnement met een beperkt aantal belminuten, sms’jes en mobiele data, of voor een uitgebreider abonnement met onbeperkt bellen, sms’en en mobiele data. Daarnaast biedt T-Mobile ook nog verschillende extra’s, zoals gratis Spotify Premium, onbeperkt bellen naar de EU, of extra MB’s voor gebruik in het buitenland.

Mobiel Abonnementen

T-Mobile biedt verschillende soorten mobiele abonnementen aan die passen bij de wensen en behoeften van verschillende gebruikers. Of je nu veel belt, veel internet gebruikt of juist een combinatie van beide zoekt, bij T-Mobile kun je terecht voor een passend abonnement.

Een van de meest populaire abonnementen is het Unlimited-abonnement. Hiermee kun je onbeperkt bellen, sms’en en internetten. Dit abonnement is ideaal voor mensen die veel onderweg zijn en altijd verbonden willen blijven met het internet. Voor wie minder data nodig heeft, biedt T-Mobile ook kleinere bundels aan met een beperkt aantal belminuten, sms’jes en mobiele data.

Naast de standaardbundels biedt T-Mobile ook nog extra’s aan. Zo kun je bijvoorbeeld gratis Spotify Premium krijgen bij je abonnement. Daarnaast kun je kiezen voor de optie ‘Extra Veilig Online’, waarbij onveilig dataverkeer van websites en apps wordt geblokkeerd. Hiermee kun je veilig internetten zonder dat je bang hoeft te zijn voor malware of andere bedreigingen.

Een ander voordeel van T-Mobile is dat je met sommige abonnementen onbeperkt kunt bellen naar andere EU-landen. Zo kun je ook in het buitenland altijd bereikbaar blijven en contact houden met vrienden en familie.

Kortom, met de mobiele abonnementen van T-Mobile heb je altijd de vrijheid en flexibiliteit om te kiezen voor een abonnement dat bij jou past en kun je altijd en overal genieten van snelle en betrouwbare internetverbindingen.

Alles-in-1 Pakketten

Wil je ook thuis genieten van supersnel internet? Kies dan voor een alles-in-1 pakket met glasvezel van T-Mobile. Met dit pakket krijg je niet alleen snel internet, maar ook interactieve TV met meer dan 80 zenders, waaronder alle populaire zenders in HD-kwaliteit. Bovendien kun je met het alles-in-1 pakket onbeperkt bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland, en naar vaste nummers in het buitenland.

T-Mobile Klantvoordeel

Als je meerdere T-Mobile-abonnementen en/of T-Mobile Thuis op één adres hebt, krijg je diverse voordelen. Je ontvangt 2 GB extra data en €2,50 korting per maand. Als je een Unlimited abonnement hebt, kan je zelfs €10,- korting per maand krijgen. Je kunt deze maandelijkse korting eenvoudig aanvragen via My T-Mobile, jouw persoonlijke account.

T-Mobile Go (Unlimited EU)

Met T-Mobile Go kan je onbeperkt bellen in Nederland en op vakantie in de EU. Je kan jouw abonnement ook maandelijks aanpassen aan jouw wensen. Met Go Unlimited biedt T-Mobile de mogelijkheid om een tweejarig abonnement af te sluiten met onbeperkt mobiele data, sms’en en bellen voor een vast bedrag per maand op het nieuwe 5G-netwerk. Met Go Unlimited EU krijg je onbeperkt de hoogste datasnelheid van T-Mobile via 5G in Nederland, onbeperkt bellen en sms’en in de EU en zestig dagen onbeperkt dataverbruik in de EU. Als je kiest voor Unlimited Plus, kun je ook onbeperkt bellen vanuit Nederland naar de EU.

5G van T-Mobile

Het netwerk van T-Mobile is het meest bekroonde netwerk van Nederland. Met de lancering van hun 5G-netwerk met landelijke dekking blijf je overal verbonden met de nieuwste mogelijkheden. 90% van de inwoners van Nederland woont in het 5G-dekkingsgebied van T-Mobile. Het 5G-netwerk biedt ongekende snelheden, eindeloze mogelijkheden en een nog betere netwerkervaring. Als je nog geen 5G-toestel hebt, kun je nog steeds gebruik maken van het stabiele en betrouwbare 4G(+) netwerk van T-Mobile.

My T-Mobile

Met My T-Mobile heb je toegang tot jouw facturen, verbruik, abonnement, spaarpunten, pukcode en meer. Je kunt altijd en overal toegang krijgen tot jouw belangrijkste gegevens met de My T-Mobile app, die altijd gratis is, of je nu in Nederland of in het buitenland bent. Het gebruik van de app kost geen data.

Voordeelbundels

T-Mobile biedt verschillende bundels waarmee je van leuke voordelen kunt profiteren. Zo is er de MB-verdeler waarmee je jouw MB’s over meerdere apparaten kunt verdelen zonder extra kosten. Daarnaast is er de aanvullende bundel Extra Veilig Online, waarmee onveilig dataverkeer van websites en apps worden geblokkeerd. Dit is een vorm van antivirussoftware in het mobiele netwerk van T-Mobile. Je kunt ook met korting gebruik maken van de muziekstreamingdienst Deezer als je een abonnement hebt bij T-Mobile. Hiermee heb je toegang tot miljoenen nummers en kun je onbeperkt muziek luisteren. Daarnaast biedt T-Mobile ook voordelige bundels voor bellen, sms’en en internetten in het buitenland. Zo kun je zorgeloos gebruik maken van je mobiele telefoon tijdens je vakantie of zakenreis. Door gebruik te maken van deze voordeelbundels kun je flink besparen op je maandelijkse kosten en profiteren van leuke extra’s.


Meest gestelde vragen over T-Mobile

Wat is T-Mobile?

T-Mobile is een telecomprovider die mobiele abonnementen, prepaid kaarten, en alles-in-1 pakketten aanbiedt.

Welke mobiele abonnementen biedt T-Mobile aan?

T-Mobile biedt verschillende mobiele abonnementen aan, variërend van sim-only abonnementen tot abonnementen met toestel. Je kunt kiezen uit verschillende databundels en extra opties zoals onbeperkte data.

Kan ik mijn huidige telefoonnummer behouden bij een overstap naar T-Mobile?

Ja, je kunt je huidige telefoonnummer behouden wanneer je overstapt naar T-Mobile. Dit heet nummerbehoud en wordt gratis aangeboden.

Wat is een sim-only abonnement?

Een sim-only abonnement is een mobiel abonnement waarbij je alleen een simkaart ontvangt en geen nieuwe telefoon. Je betaalt alleen voor de abonnementskosten en eventuele extra opties.

Wat is een alles-in-1 pakket?

Een alles-in-1 pakket van T-Mobile omvat internet, televisie en telefonie in één pakket. Dit pakket wordt geleverd met een gratis modem en een tv-ontvanger.

Wat is de snelheid van het internet van T-Mobile?

T-Mobile biedt glasvezelinternet aan met snelheden tot 1 Gbps.

Biedt T-Mobile ook zakelijke abonnementen aan?

Ja, T-Mobile biedt ook zakelijke abonnementen aan voor bedrijven en ondernemers.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice van T-Mobile?

Je kunt contact opnemen met de klantenservice van T-Mobile via telefoon, e-mail of chat. De contactgegevens vind je op de website van T-Mobile.

Kan ik mijn abonnement bij T-Mobile opzeggen?

Ja, je kunt je abonnement bij T-Mobile opzeggen wanneer je wilt. Afhankelijk van het type abonnement kunnen er wel kosten aan verbonden zijn.

Is T-Mobile betrouwbaar?

T-Mobile is een betrouwbare telecomprovider met een goede reputatie en een groot klantenbestand. T-Mobile is ook bekroond met verschillende prijzen voor klanttevredenheid en netwerkdekking.

Scroll naar boven